• Nederlands
  • English
Jobs

Hieronder treft u een overzicht van onze beschikbare vacatures. Niet alle vacatures en opdrachten van Skapa Interim staan vermeld. Regelmatig vervullen wij vacatures met kandidaten die bij ons in de database ingeschreven staan. Ziet u geen passende vacature, maar bent u wel geinteresseerd in uw mogelijkheden bij Skapa Interim: Stuur dan een open sollicitatie.

Sr Administrateur/Hoofd Financiele Administratie

Nieuwegein Nederland
Onze opdrachtgever is een handelsmaatschappij in technische benodigdheden voor o.a. aannemers. Het bedrijf bestaat al lange tijd en heeft ongeveer 25 medewerkers. De afgelopen jaren heeft de organisatie steeds meer marktaandeel naar zich toe kunnen trekken. Doordat men de klanten een totaalpakket kan bieden met een hoge service heeft men een zeer trouwe klantenkring. De organisatie is nog steeds groeiende.

Assistent Controller

Amsterdam Nederland
Onze opdrachtgever is een internationaal telecom/IT bedrijf met een hoofdkantoor in de UK. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam met in totaal ongeveer 60 medewerkers. De afdeling Finance bestaat uit 10 medewerkers inclusief de FD. Door de toegenomen werkzaamheden is men op zoek naar versterking van het Finance team

Strategisch Inkoper

Den Haag Nederland
Onze opdrachtgever is een groot algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis met vestigingen in Den Haag en omgeving waar circa 3000 medewerkers enruim 180 medisch specialisten werkzaam zijn. De opdrachtgever maakt deel uit van de samenwerkende topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) enonderscheidt zich al jaren nationaal en internationaal door haar succesvolle kwaliteitsbeleid. Innoveren en de ambitie om uitstekende kwaliteit te leveren blijftniet beperkt tot de patiëntenzorg. Ook de afdeling inkoop stelt er een eer in te excelleren op haar terrein. Aan talent op het gebied van inkoop wordt een mooie kans geboden in een inspirerende en uitdagende omgeving waar professionaliteit en collegialiteit hand in hand gaan.

Controller

Maastricht Nederland
Internationaal
  Profiel/ervaring: Voor onze opdrachtgever in Maastricht zijn wij op zoek naar een ervaren controller.   Belangrijkste aspecten:   -Sterk in financials/controlling   -Internationaal (gem. 1 á 2 weken per maand reis je door Europa)   -Ervaring met Navision   -Stevige persoonlijkheid/stevig in schoenen staan   -Voertaal is Engels, kennis Frans/Duits is pré     Standplaats is Maastricht, vandaar uit ben je de verantwoordelijke voor het trekken van het Navision implementatietraject. Alle (10) Europese landen gaan hier gebruik van maken.   Er ligt een plan voor de implementatie, Navision expertise is binnen de organisatie aanwezig. Vanuit deze rol begeleidt je de implementatie voor wat betreft functionele toepassingen aan de gebruikerskant.   De opdracht begint in februari 2008 en duurt één jaar.

(Sr.) Inkoopadviseur

Gemeente in IJmond Nederland
Onze opdrachtgever is een gemeente in de IJmond. Voor hen zijn we op zoek naar een ervaren Inkoopadviseur die communicatief vaardig is en gevoel heeft voor (politieke) verhoudingen.
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds