• Nederlands
  • English
Jobs

Hieronder treft u een overzicht van onze beschikbare vacatures. Niet alle vacatures en opdrachten van Skapa Interim staan vermeld. Regelmatig vervullen wij vacatures met kandidaten die bij ons in de database ingeschreven staan. Ziet u geen passende vacature, maar bent u wel geinteresseerd in uw mogelijkheden bij Skapa Interim: Stuur dan een open sollicitatie.

Inkoper

Amsterdam Nederland
Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij, voor de Inkoopafdeling, op zoek naar een Inkoper met aantoonbare ervaring op het gebied van inkoop van (facilitaire) diensten. Het betreft een interimopdracht voor de duur van minimaal zes maanden.
Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur

Huizen Nederland
De kans om ondernemer te worden
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ambitieuze Hypotheekadviseur. Is het je uitdaging om vanonder de vleugels van een Financieel Adviesbureau je eigen portefeuille op te bouwen en vandaar uit als ondernemer of franchiser de markt op te gaan? Reageer dan op deze vacature!  

Senior Inkoper

Rotterdam Nederland
Onze opdrachtgever is een non-profit organisatie in Rotterdam. Wij zijn op zoek naar een Senior Inkoper met ervaring op het gebied van Europese Aanbestedingen die breed geörienteerd is binnen Inkoop en kennis en ervaring heeft met beleidsmatige en juridische aspecten.
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds