• Nederlands
  • English
Jobs

Hieronder treft u een overzicht van onze beschikbare vacatures. Niet alle vacatures en opdrachten van Skapa Interim staan vermeld. Regelmatig vervullen wij vacatures met kandidaten die bij ons in de database ingeschreven staan. Ziet u geen passende vacature, maar bent u wel geinteresseerd in uw mogelijkheden bij Skapa Interim: Stuur dan een open sollicitatie.

Manager Finance

Den Haag Nederland
Onze opdrachtgver maakt momenteel een zeer interessante ontwikkeling door in haar groei van middelgroot naar groot concern. Hierbij wordt een aanzienlijke professionalisering slag gemaakt. Om haar ambities en verdere professionalisering uit te bouwen zijn wij op zoek naar een manager Finance. De Manager Finance Den Haag is zelfstandig verantwoordelijk voor het leiding geven aan en verzorgen van een aantal financiële administraties.

Proces Manager Finance

Amsterdam Nederland
AO/IC specialist

Hoofd Financiële Administratie

Weert Nederland
Controller
Het betreft een allround functie als hoofd administrateur/controller waarbij de nadruk zowel op het gebied van financial- als op het gebied van managementaccounting ligt.

Projectadministrateur/controller

Schoonhoven Nederland
Onze opdrachtgever is een Nederlands productiebedrijf dat industriële apparatuur vervaardigt voor de chemische industrie. In de fabriek heeft men in totaal 140 medewerkers en wereldwijd is men op elk continent vertegenwoordigd middels een vestiging. De finance afdeling bestaat uit 8 medewerkers inclusief de financieel directeur. Omdat het bedrijf de sterke groei van de afgelopen jaren ook in dit jaar verder voortzet, is men op zoek naar versterking van het financiële team met een project administrateur/controller.

Projectmanager Corporate Inkoop

Delft Nederland
Onze opdrachtgever is een wetenschappelijk instituut waar men wetenschappelijke kennis toepasbaar maakt om het innovatief vermogen van het bedrijfsleven en de overheid te versterken. Zij doen dit vanuit een aantal regionale divisies, markten en sectoren.
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds