• Nederlands
  • English
Jobs

Hieronder treft u een overzicht van onze beschikbare vacatures. Niet alle vacatures en opdrachten van Skapa Interim staan vermeld. Regelmatig vervullen wij vacatures met kandidaten die bij ons in de database ingeschreven staan. Ziet u geen passende vacature, maar bent u wel geinteresseerd in uw mogelijkheden bij Skapa Interim: Stuur dan een open sollicitatie.

Manager Finance & Control

Hoofddorp Nederland
Onze opdrachtgever is een Internationale Groothandel voor Horeca en Grootverbruik  De Manager Finance & Control rapporteert rechtstreeks aan de financieel directeur en draagt zorg voor een correcte en efficiënte verwerking en vastlegging van alle informatiestromen binnen de financiële administratie. Zowel aangaande accounting aangelegenheden als wat betreft controlling werkzaamheden. Hij beheert de volledige financiële administratie, doet de maandelijkse en periodieke afsluitingswerkzaamheden, rapporteert de resultaten en adviseert en ondersteunt op basis daarvan het directieteam. Ook de externe contacten en de contacten naar nevenvestigingen behoren tot de verantwoordelijkheid.

Projectcontroller

Delfzijl Nederland
Onze opdrachtgever in Delfzijl is actief in de scheepsbouw. Wij zoeken voor deze opdrachtgever per direct een ervaren Projectcontroller. Het betreft een fulltime interim-opdracht voor de duur van 4 maanden. Als projectcontroller geef je ondersteuning aan de financiële beheersing van projecten

Adviseur kosten en risicomanagement

's Hertogenbosch Nederland
Onze opdrachtgever is een non-profit organisatie. Voor de afdeling inkoopondersteuning zijn wij op zoek naar een ervaren Adviseur kosten en risicomanagement. Het betreft een interimopdracht voor de duur van minimaal 3 maanden.
Manager Transaction Services

Manager Transaction Services

Amsterdam Nederland
In deze functie werk je ten behoeve van grote en/of internationale klanten, in wisselende teams werk je projectmatig aan fusie- en overname trajecten. De focus is gericht op transacties in de Financial Services omgeving. De projecten wisselen elkaar snel af. Je werkgebied is Europa. 

Consolidatie Specialist

Haarlem Nederland
Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler op het gebied van Informatie en Media. Voor deze organisatie zoeken wij een (interim) Consolidatie Specialist.
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds