• Nederlands
  • English
Jobs

Proces Manager Finance

Amsterdam ( Nederland) - Vast
AO/IC specialist

Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is een internationale onderneming gelieerd aan de telecombranche. Men is de afgelopen jaren in staat geweest om een stevig marktaandeel naar zich toe te trekken en heeft inmiddels een portefeuille bestaande uit indrukwekkende klanten. De naamsbekendheid is eveneens bijzonder sterk toegenomen de afgelopen jaren.
Het gaat hier om een internationale organisatie die haar pijlen overwegend richt op de zakelijke markt.

De bedrijfscultuur is bijzonder no-nonsense; de wijze van communiceren is open en direct. De mate van collegialiteit is hoog. Het is een onderneming met een zekere mate van hectiek zonder hierbij de mens uit het oog te verliezen. Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden zijn bijzonder goed. De finance afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 40 medewerkers. Door groei van de onderneming is ook de finance afdeling groeiende en is deze nieuwe positie ontstaan.

Functieomschrijving:  

Zoals vermeld gaat het hier om een nieuwe positie binnen Finance. Het is een positie die sterk gericht is op verdere optimalisering van de bestaande processen en procedures.

In je functie zul je tevens de AO/IC verder verbeteren en deze veranderingen tevens intern vastleggen. Je zult de administratieve processen verder verbeteren met maatregelen die niet alleen gericht zijn op efficiency maar ook effectiviteit. Verder zul je ook nieuwe implementaties verzorgen van diverse verbetertrajecten.

 

Vanuit de finance hoek lever je je bijdrage in de ontwikkeling en implementatie van beleid.

Binnen Finance en daarbuiten zul je het eerste aanspreekpunt zijn op het gebied van AO/IC en externe verslaggeving. Je houdt daarom ook de relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied bij en zorgt dat de organisatie hierin up-to-date blijft.

 

Je zult ook worden betrokken bij diverse ad hoc projecten.

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden; neem voor meer details over het bedrijf of de functie gerust contact op.

 

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde financiële HBO/WO opleiding. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Deze kan zijn opgebouwd in de accountancy branche of in het bedrijfsleven.

Je inzicht in en affiniteit met processen en procedures is groot. Het creëren van verbeteringen ervaar je als bijzonder stimulerend en uitdagend. Verder hou je van een omgeving waar ook een zekere mate van hectiek aanwezig is. Bij voorkeur heb je ook een goede kennis van IFRS, dit is echter geen must.

Je ervaart het als plezierig om met verschillende bedrijfsonderdelen contact te hebben en met verschillende lagen binnen de organisatie te klanken.

  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Achternaam:

First name:
Job title:
Your application:

Email:

Date of birth (dd-mm-yyyy)

City:

Remarks:
Add a CV e.g .DOC or .PDF