• Nederlands
  • English
Jobs

Assistent Controller

Amsterdam ( Nederland) - Vast

Bedrijfsprofiel:  

Onze opdrachtgever is een internationaal telecom/IT bedrijf met een hoofdkantoor in de UK. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam met in totaal ongeveer 60 medewerkers. De afdeling Finance bestaat uit 10 medewerkers inclusief de FD. Door de toegenomen werkzaamheden is men op zoek naar versterking van het Finance team.

 

 

Bedrijfscultuur:
De interne bedrijfscultuur is bijzonder informeel en gezellig te noemen. Het bedrijf kent een zeer hoge mate van collegialiteit en interesse in de mens achter de werknemer. De afdeling finance is gemotiveerd en dynamisch. Het is een afdeling waarbinnen het tonen van initiatieven zeer wordt gewaardeerd.


Functieomschrijving:  

In je functie rapporteer je aan de financieel manager. Het bedrijf heeft een SSC in het buitenland zitten dat feitelijk alle inboekwerkzaamheden uitvoert. Het contact hiermee is intensief.
In je functie verzorg je alle maand- en jaarrapportages. Afhankelijk van je ervaring verzorg je ook de jaarafsluiting of assisteer je hierin.
Verder neem je BTW en CBS rapportages voor je rekening.
Je hebt intensieve contacten met het SSC en houdt toezicht op de kwaliteit van hun werk.
Je analyseert de periodieke rapportages en houdt je ook bezig met budgets en forecasts.
Het gaat hier om een dynamische en enthousiaste omgeving, daarom zul je ook veel ad hoc projecten gaan doen; al dan niet in samenwerking met de financieel manager.

 

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met HBO werk- en denkniveau. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en bent klaar voor een volgende stap.
Het gehele finance team in Nederlandstalig, maar de contacten met het hoofdkantoor en het SSC zullen in het Engels plaatsvinden. Dit geldt eveneens voor de rapportages, daarom beheers je de Engelse taal goed.
Een goede beheersing van Excel is een must voor deze functie. Indien je ervaring hebt met een ERP-pakket is dit een pré.
Je houdt van je werk, maar ook van gezelligheid.

Je bent een mens dat zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en goed kan aarden in een hectische omgeving; los van de periodieke rapportages is de werkdruk overigens normaal.

  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Achternaam:

First name:
Job title:
Your application:

Email:

Date of birth (dd-mm-yyyy)

City:

Remarks:
Add a CV e.g .DOC or .PDF